Mijn favorietenWat is mijn woning waard? 


De woningmarkt komt steeds meer onder druk te staan. De prijzen stijgen en het woningaanbod krimpt, waardoor kopers steeds minder keuze hebben. Dit alles maakt dat het een gunstige tijd is om je huis te verkopen!

Ben je benieuwd wat jouw woning waard is? En wil je graag weten wat jouw huis zou kunnen opbrengen in de huidige markt? Vraag dan een gratis waardebepaling aan door het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Je kunt ook direct een afspraak maken via 0184-210000Een waardebepaling bij Hoogveste Makelaars is altijd gratis. Wat houdt een waardebepaling precies in?

Hoogveste Makelaars verzorgt waardebepalingen in Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en omstreken. Na het plannen van de afspraak, zal onze makelaar bij jou langskomen om de woning op te nemen. Let wel op, een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie! 

De waardebepaling is o.a. gebaseerd op:

  Vergelijkbare woningen
  Staat van onderhoud
  Omgeving
  Kadastrale gegevens


Een passende verkoopstrategie 

Na afloop zal de makelaar zijn bevindingen met jou doornemen. Hierbij worden de sterke en zwakke punten van jouw woning besproken en wordt aan de hand van jouw persoonlijke situatie en woonwensen advies gegeven over de te hanteren verkoopprijs en een passende verkoopstrategie. Hierna kun jij volledig geïnformeerd beslissen of je met ons in zee wilt gaan. 

 

 

Vraag hier een gratis waardebepaling aan:

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring