Mijn favorieten

 


Samen Verkopen

Hoogveste Makelaars


Steeds meer woningbezitters willen zelf ook meewerken aan de verkoop van een woning. Indien je het wenst zou je zelfs al een woning geheel zonder makelaar kunnen verkopen. Maar wat als er iets mis gaat? En weet je wel zeker dat je het onderste uit de kan haalt?

Hoogveste makelaars geeft je de keuze, wil je alleen een Funda vermelding of ga je voor een full-servicepakket. Wij maken samen met jou een pakket op maat.

Het fijne van de services van Hoogveste makelaars is dat jij samen met een ervaren lokale makelaar jouw woning verkoopt. Als je vragen hebt of advies wenst kun je altijd terugvallen op onze makelaar. Je bent bij ons geen nummertje en bespaart flink op makelaarskosten.

Een nadeel van landelijke internetmakelaars is dat zij soms lokale kennis over de woningmarkt missen. Onze NVM makelaars zijn al jaren actief in de regio Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Papendrecht, Bleskensgraaf, Wijngaarden en Molenaarsgraaf. Je profiteert van hun kennis van de lokale woningmarkt en hier kun je op elk gewenst moment een beroep op doen.

Elk verkooppakket kun je personaliseren. Wil je bijvoorbeeld wel hulp bij het contractuele en juridische aspect maar zit dit niet in het gekozen basispakket? Overleg dit dan met de makelaar bij de opname van uw woning. Heb je een keer geen tijd voor een bezichtiging? Dan huur je simpelweg jouw makelaar in per bezichtiging. Verrassend flexibel!


 


Waarom Hoogveste Makelaars?

  Sterke woningpresentatie door de juiste marketingmix;
  Ervaren makelaars met een groot netwerk in de regio Sliedrecht;
  Open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.


Eens kennismaken? Vraag dan nu een vrijblijvend verkoopgesprek aan. 

 

 


 


Vrijblijvend verkoopgesprek aanvragen


Wij zijn benieuwd waarom jij je huis wilt verkopen. Vul het formulier hieronder in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken via 0184-210000.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring