Mijn favorieten


 

Aankoopmakelaar Sliedrecht

Samen kopen wij jouw nieuwe (t)huis!

Je wilt graag een huis kopen in de omgeving Sliedrecht. Op het moment neemt het woningaanbod af en worden niet alle huizen meer op Funda gezet. Hierdoor is er meer animo per woning en wordt er sneller geboden. Wij, van Hoogveste Makelaars Sliedrecht vinden het belangrijk dat je een weloverwogen keuze maakt, zodat je een huis koopt waar je jaren later nog steeds tevreden mee bent. Je thuis voelen in de woonomgeving is een must, aangezien het een grote financiële beslissing betreft.

Door onze jarenlange ervaring als aankoopmakelaar zorgen wij dat jij de juiste keuze kunt maken. Zonder beïnvloed te worden door de druk op de woningmarkt en de emotie die komt kijken bij het kopen van een woning. Als onafhankelijk adviseur begeleiden wij jou tijdens het gehele aankoopproces en zorgen we voor een scherpe onderhandeling. 

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan of bel ons meteen op 0184-210000.

 

                                  
         
Wat doet een aankoopmakelaar? 

Na een speurtocht op Funda ben je het huis van je dromen tegengekomen. Na de bezichtigingen begint het pas echt. Moet ik meteen bieden? En wat is een goed openingsbod? Is een bouwkundige keuring nodig? Vragen waarmee een aankoopmakelaar je kan helpen. 


Onze aankoopmakelaar

 Zorgt voor een scherpe onderhandeling
 Voorkomt dat jouw droomhuis aan je neus voorbijgaat 
 Signaleren bouwkundige gebreken 
 Bieden begeleiding en objectief advies tijdens het gehele aankoopproces
 Controleren de koopakte
 Verzorgen de afwikkeling Ben jij nog op zoek naar een woning of wil je al een bod uitbrengen? Vraag dan nu het gratis adviesgesprek aan!


                                                                                                                                      
                                                                 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Hoogveste Makelaars start altijd met een gratis adviesgesprek. Bij het inschakelen van een aankoopmakelaar gaat het, naast de inhoud van de dienstverlening, ook om de klik tussen personen. Dit begrijpen wij. Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te maken of bel ons direct op 0184-210000. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring