Mijn favorieten

 Disclaimer


Auteursrecht

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden, te "reverse engineeren", te decompileren of op andere wijze te gebruiken en / of te exploiteren. Het is slechts toegestaan om een hyperlink aan te brengen, indien daartoe voorafgaand schriftelijke toestemming is verleend.


Merkenrecht

Hoogveste is een wettig gedeponeerd handelsmerk en mag niet door anderen worden gebruikt zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming per e-mail bericht van Hoogveste BV.


Aansprakelijkheid

Ondanks de zorg die door Hoogveste BV aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan Hoogveste BV niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van hoogveste.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Hoogveste BV aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.

© 2017 Hoogveste BV
Alle rechten voorbehouden