Mijn favorietenMakelaar in Hardinxveld-Giessendam

Hoogveste Makelaars is ook actief in de gemeente Hardinxveld-Giessendam. Wil je een huis kopen, verkopen of taxeren in deze regio? Wij helpen je graag om een nieuwe stap te maken. Onze makelaars starten altijd met een vrijblijvend adviesgesprek waarin we jouw situatie bespreken en jouw mogelijkheden en wensen in kaart brengen. Op deze manier kunnen wij tot een passende verkoopstrategie komen.

Wij maken graag eens kennis. Als je nog vragen hebt over onze dienstverlening kun je ons ook rechtstreeks bereiken op 
0184-210000.

makelaar Hardinxveld-Giessendam


 

Verkoopmakelaar in Hardinxveld-Giessendam

Je wilt jouw huis in Hardinxveld-Giessendam verkopen. Wij zijn je graag van dienst met een volledige verkooppakket en de complete dienstverlening van Hoogveste Makelaars.
 


Aankoopmakelaar in Hardinxveld-Giessendam

Wil jij objectief advies en een deskundige begeleiding bij het kopen van een huis in Hardinxveld-Giessendam? Hoogveste Makelaars is tevens in te schakelen als aankoopmakelaar. Met ons uitgebreide netwerk in de regio zijn wij snel op de hoogte van nieuw aanbod. Dit weten wij vaak al voordat de woning op Funda komt.

Onze makelaar, Harm Hoogendoorn, vind aankoopbegeleiding zelfs een van de mooiste facetten van zijn werk. ''Ik richt mij volledig op de begeleiding van potentiële kopers van een bestaande woning'', vertelt hij. ''Het is belangrijk dat de woning van hun dromen objectief en zonder emoties beoordeeld wordt en daarbij wil ik hun graag van dienst zijn. Bovendien is er voor kopers momenteel op financieel gebied het nodige voordeel te behalen. Als mensen denken hun droomhuis gevonden te hebben, dan kunnen ze contact met mij opnemen. Na een kennismakingsgesprek ga ik mee met de bezichtiging. De woning wordt dan door mij op bouwkundig, juridisch en prijstechnisch gebied aan een kritische blik onderworpen.''

Een van onze kopers over de aankoopdienstverlening:

''Goed geholpen met de bezichtiging en stelling nemen in de onderhandelingen. Gewenste resultaat is behaald."

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan.
 

Woningaanbod Hardinxveld-Giessendam 

Op zoek naar een huis? In Hardinxveld-Giessendam kennen mensen elkaar. De regio heeft dan ook een vriendelijke uitstraling. Wellicht door de rustige en landelijke omgeving en de nabijheid van het Nationaal Park De Biesbosch. Ook zijn er genoeg faciliteiten te vinden, zoals sportverenigingen en winkels en is het goed bereikbaar middels de directe treinverbinding met Dordrecht en Geldermalsen. Wil je een huis kopen? Bekijk dan ons woningaanbod in Hardinxveld-Giessendam. Als hier niets tussen zit, kun je altijd een gratis zoekopdracht aanmaken. Wanneer je jezelf inschrijft voor onze woonmail ontvang je direct het laatste aanbod.

Naast koopwoningen hebben wij ook recreatiewoningen in ons aanbod.
 


Direct een afspraak met onze makelaar in Hardinxveld-Giessendam

Maak direct een afspraak op onderstaand formulier voor een vrijblijvend kennismakinggespesprek. Vraag een waardebepaling aan of bel ons direct op 0184-210000 om jouw vraag te stellen.
 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring