Mijn favorieten

Over Ons

 


Hoogveste Makelaars 

Thuis in vastgoed


Het aankopen of verkopen van een huis is een spannende beslissing, waarbij er veel nieuwe dingen op je af komen. Bij Hoogveste Makelaars Sliedrecht willen wij dit zo efficiënt mogelijk laten verlopen. En creëren we gemoedsrust rond het aankoop- en verkoopproces. Hoe wij dit doen? Wij zijn thuis in vastgoed. Met ons ervaren team van specialisten bieden wij een full-service dienstverlening, een uitgekiende aankoop- of verkoopstrategie op basis van jouw situatie en begeleiding tijdens het gehele proces. 

Als makelaar zijn wij actief in Sliedrecht, Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam. Vanuit onze locatie aan de Oosterbrugstraat in Sliedrecht zijn we jou graag van dienst bij het verkopen- aankopen of taxeren (NWWI) van uw woning.Waarom Hoogveste Makelaars? 


  Verkoop- of aankoopstrategie op basis van jouw situatie
   Ervaren makelaars-taxateurs met een groot netwerk in de omgeving
   Sterke woningpresentatie door de juiste marketingmix
  Open en heldere aanpak zonder verborgen kosten. Spreekt dit jou aan en wil je eens kennismaken? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. 


Wij vertellen je graag meer!

Nieuwsgierig geworden en wil je eens met ons kennismaken? Dat kan! Vul het formulier hieronder om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wij bellen je binnen 1 werkdag terug om een afspraak te maken. Liever meteen bellen? Dat kan ook via 0184-210000.                           

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring