Mijn favorieten


 

Taxatie in Sliedrecht en omgeving

Je woning laten taxeren kan noodzakelijk of verstandig zijn om verschillende redenen. Bij een hypotheekaanvraag wordt er vaak een taxatierapport geëist, ook de belastingdienst kan in bepaalde situaties een taxatierapport opvragen. Dit rapport dient altijd te worden uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur. Heb jij net je woning verbouwd? Een taxatierapport kan vaststellen of door deze verbouwing de waarde van je woning is gestegen.
 Kwaliteitswaarborg

In al deze gevallen kun je terecht bij Hoogveste Makelaars Sliedrecht. Onze taxaties worden voor een scherp tarief snel, doch grondig en valide uitgevoerd door een taxateur die lid is van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en staat ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs). Wij taxeren woningen in een straal van 20 kilometer rondom Sliedrecht.
 
Maak snel een afspraak via onderstaande button of bel ons direct op 0184-210000.

Veelgestelde vragen 
 

Accepteert de bank elk taxatierapport?

De bank of geldverstrekker zal niet ieder taxatierapport accepteren. Als je een taxatierapport nodig hebt om een hypotheek te krijgen, dan moet het rapport voldoen aan de eisen van de geldverstrekker. Veel geldverstrekkers eisen een valide taxatierapport. Dit betekent dat het rapport opgesteld is door een taxateur die aangesloten is bij een validatie-instituut, zoals het NWWI of de NRVT. Deze instituten waarborgen de kwaliteit van taxaties en voorkomen daarmee fraude.


 

Kan mijn eigen makelaar de taxatie verrichten?

Een eis van de geldverstrekkers naast de certificering van de taxateur, is dat zijn of haar vestiging zich bevindt in een straal van 20 km van de te taxeren woning. Zo weet je zeker dat de taxateur goed op de hoogte is van de plaatselijke omstandigheden.

 

Heb je een andere vraag? Neem vooral contact met ons op.  

 

 

Taxatie nodig?

Maak nu een afspraak voor een taxatie via onderstaand formulier. Of bel ons direct op 0184-210000.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring