Mijn favorietenJouw makelaar in Sliedrecht

Als je op zoek bent naar de kwaliteit van een NVM makelaar in Sliedrecht, met een transparante aanpak en een sterke woningpresentatie ben je bij Hoogveste Makelaars aan het juiste adres. Wij bieden een open aanpak met onze actie Proefverkopen en hanteren een slimme mix tussen online en offline presentatiemiddelen. Op deze manier wordt jouw huis optimaal gepresenteerd aan een specifieke doelgroep.Makelaar in Sliedrecht met meer dan 24 jaar ervaring

Hoogveste Makelaars is sinds 1994 actief en heeft door jarenlange ervaring een breed netwerk in de regio en veel kennis van de markt opgedaan. Vanuit onze locatie aan de Oosterbrugstraat in Sliedrecht zijn we je dan ook graag van dienst bij het verkopen, aankopen of taxeren van jouw huis. Bovendien kun je bij MKB Internetmakelaar, onderdeel van Hoogveste Woonaccent, terecht voor het verhuren of verkopen van bedrijfspanden in Sliedrecht en omgeving.

 


 

Klanten over Hoogveste Makelaars Sliedrecht

''Snel in de communicatie en prettig contact met heldere afspraken. Zeker een aanrader in mijn beleving.''

''Goede makelaar voor de verkoop en koop van uw woning, Goede prijs en kwaliteit verhouding.''

Meer reviews>

 


Contact Hoogveste Makelaars Sliedrecht

Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor een vrijblijvend adviesgesprek. Of bel ons direct op 0184-210000.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring