Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Scharloo 1 A in Brielle 3231 AM

Scharloo 1 a

3231 AM Brielle
Vraagprijs € 1.050.000,- k.k. Huurprijs € 2.050,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Omschrijving
Karakteristiek multifunctioneel kantoorpand met op de 2e verdieping 2 zelfstandige studio’s. Op de begane grond aan de doorgaande weg naar het oude centrum bevindt zich een kantoorruimte die is verhuurd aan een makelaarskantoor. De 1e verdieping van ca.90m² komt per 1 september beschikbaar voor verhuur. De studio’s op de 2e verdieping worden gemeubileerd verhuurd waarvan er één...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 300 m²
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving
Karakteristiek multifunctioneel kantoorpand met op de 2e verdieping 2 zelfstandige studio’s. Op de begane grond aan de doorgaande weg naar het oude centrum bevindt zich een kantoorruimte die is verhuurd aan een makelaarskantoor. De 1e verdieping van ca.90m² komt per 1 september beschikbaar voor verhuur. De studio’s op de 2e verdieping worden gemeubileerd verhuurd waarvan er één beschikbaar komt op korte termijn. Het pand valt onder beschermd stadsgezicht en is uitstekend geschikt in elke vorm van dienstverlening. Gezien de indeling met eigen voorzieningen is het tevens een mooi beleggingsobject.

Locatie
Gelegen binnen de stadswallen van Brielle en aan de entree naar het historisch oude centrum, ligt dit bijzondere en unieke pand aan de binnenhaven. Het pand is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar (bus) vervoer, waarvan de bushalte zich op 5 minuten loopafstand bevindt. Parkeren is gratis aan de openbare weg, op het parkeerterrein bij Action, de Jumbo of aan de overzijde van de binnenhaven met een parkeerzone.

Historisch
Brielle beschikt over meer dan 400 monumentale panden. In de directe omgeving bevinden zich diverse horecazaken met gezellige terrassen en natuurlijk een diversiteit aan winkels op loopafstand. De dichtstbijzijnde uitvalsweg “De Groene Kruisweg” bevindt zich op slechts 2 minuten rijden. De Groene Kruisweg is de verkeersader door Voorne- Putten met aansluiting op de A15, richting het Rotterdams Havengebied en de N57 richting Zeeland.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Brielle
Sectie : B
Nummer : 1834
Eigen grond : 1 are en 26 centiare
Bouwjaar : 19e eeuw
Algemene Informatie:

- Vloeroppervlak ca.300m² BVO, per verdieping ca. 100m²

- Kantoor begane grond ca. 90m² BVO.

- Centrale entree met H.H. open trap, meterkast en gesloten toegangsdeur naar kantoor op de begane grond ca. 10m²

- Te huur kantoor op de 1e verdieping met een BVO van ca. 90m², kantoortuin, vergader ontvangstruimte, pantry en sanitaire voorzieningen.

- 2e verdieping trapopgang/tussenhal met 2 zelfstandige studio’s van elk ca.40m² BVO en beide v.v. eigen bergzolder van ca. 35m².

Indeling/voorzieningen:
Begane grond, separaat kantoor met eigen (sanitaire) voorzieningen.
Centrale entree/hal voor het kantoor op de 1e verdieping en de bovengelegen studio’s, allen met eigen voorzieningen.

Huidige situatie:

- Huurinkomsten, verhuurde kantoorruimte begane grond en 2e verdieping studio’s

- Kantoor 1e verdieping, komt vrij per 1 september i.v.m. bedrijfsbeëindiging.

Thans € 46.225,-

Nieuwe situatie: huurinkomsten 2025

Totale huurinkomsten bij volledige verhuur € 77.425,- exclusief energie-servicekosten en BTW.

Huurprijs:
Kantoor 1e verdieping € 2.050,- per maand exclusief energie- servicekosten en BTW.

Huurperiode: nader overeen te komen

Energielabel: Kantoren C

Koop: bespreekbaar

Vraagprijs: € 1.050.000,- Kosten Koper

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur/verkoop van dit unieke (belegging) object onder voorbehoud goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De bedrijfsadviseur BOG is de makelaar van de eigenaar. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen tijdens het gehele verkooptraject
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.050.000,- kosten koper Huurprijs € 2.050,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 130 m² Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 300 m² Energie Energieklasse C Energie einddatum 30-04-2032 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
300 m²
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Turnkey
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring