Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Spaubeekstraat 105 16 in Tilburg 5035 JV

Spaubeekstraat 105 16

5035 JV Tilburg
Huurprijs € 475,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

Uniekbox te huur. 

Aan de rand van de Reeshof (gelegen naast het voetbalterrein van Gudok) is een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd met daarin 41 units. Inmiddels is fase 2 ook voltooid. Wij verhuren onze unit uit de 1e fase welke door ons tot heden is gebruikt als opslag van buitenmeubels en parasols. De uniekboxen zijn geschikt voor o.a. bedrijf, zzp-er en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 21 m²
Lees meer

Omschrijving

Uniekbox te huur. 

Aan de rand van de Reeshof (gelegen naast het voetbalterrein van Gudok) is een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd met daarin 41 units. Inmiddels is fase 2 ook voltooid. Wij verhuren onze unit uit de 1e fase welke door ons tot heden is gebruikt als opslag van buitenmeubels en parasols. De uniekboxen zijn geschikt voor o.a. bedrijf, zzp-er en particulier. 

Wij bieden 1 unit aan met een afmeting van 3,4m breed x 6m diep x 5 meter hoog. In de unit is een bovenverdieping gemaakt voor extra opslagruimte welke middels een vlizo trap te bereiken is. Op het terrein is een toiletgebouw aanwezig waar men gebruik van kan maken. Deze is aan de achterzijde van het gebouw en is met een sleutel (welke de huurder krijgt) te openen en te sluiten.

Het terrein is met een elektrisch hekwerk afgesloten. De huurder krijgt de toegangscode van de poort welke middels bellen geopend zal worden. Verder word het terrein middels camerabewaking beveiligd.

Huurprijs
€475,- ex btw 
exclusief g/w/l
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 475,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 21 m² Vrije hoogte 500 cm Energie Energieklasse Niet aanwezig Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
21 m²
Vrije hoogte
500 cm

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring