Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Geau 321 in Oudega 9216 XJ

Geau 321

9216 XJ Oudega
€ 390.000,- k.k.

Omschrijving

Recreatie Woonark te koop in het mooiste watersportgebied van Friesland!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website die speciaal voor de verkoop van de Recreatie woonark is gemaakt. Het webadres / de link naar deze website kunt u vinden in de brochure die te downloaden is met de link onder de button 'Contact met de makelaar'....
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1997 Woonoppervlakte 63 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Recreatie Woonark te koop in het mooiste watersportgebied van Friesland!

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website die speciaal voor de verkoop van de Recreatie woonark is gemaakt. Het webadres / de link naar deze website kunt u vinden in de brochure die te downloaden is met de link onder de button 'Contact met de makelaar'.
https://woonarkfriesland.weebly.com/

Het gebied rond Eernewoude is geliefd bij watersporters en natuurliefhebbers. (ligt dichtbij Eernewoude, maar valt onder Oudega, Gem. Smallingerland).
Veenplassen, trekgaten, bochtige waterwegen en kanalen zorgen voor een mooie afwisseling in de beleving van het landschap. Tel daar de natuurgebieden De Oude Venen en de Jan Durkspolder bij op en je weet dat het er goed toeven is.

Het is de eerste van de woonarken in de door scheepvaart ongebruikte buitenlus van de Fokkesleat.
De ark is van alle gemakken voorzien, en is ook met de auto gemakkelijk bereikbaar – een eigen parkeerplaats op 25m afstand. Hij ligt in eigen water, dat deel uitmaakt van een door de scheepvaart niet gebruikte lus van de Fokkesleat (zie kaart). Kinderen kunnen hier ongestoord en veilig spelevaren en zwemmen – temeer doordat iedereen hier op de riolering is aangesloten.
Vanuit de ark heb je een prachtig uitzicht in verschillende richtingen op deze binnenlus en daarmee ook op de Fokkesleat, welke via de Geau of Ule Krite direct toegang biedt tot ruim water. Aan landzijde kijk je uit op natuurgebied de “Jan Durkspolder”, een vogelbroedgebied dat ’s winters ideale schaatsmogelijkheden biedt.

Deze moderne woonark is twintig jaar jong, in red ceder opgetrokken (rot dus niet) op een nieuwe betonnen bak, en is voorzien van alle comfort : Geïsoleerd, CV met Hr-ketel, airconditioning, houtkachel (ook als open haard), open keuken met gasfornuis, magnetron annex oven, digitenne (waarschijnlijk binnenkort een glasvezelaansluiting. Deze is aangevraagd, maar nog niet definitief toegezegd - dit in een project van KabelNoord), indien gewenst Wifi. Hij is aangesloten op water, gas, elektra en riolering.
De ark is wit geschilderd voor een betere temperatuurregulatie. De beschoeiing is inmiddels vernieuwd.

De ark heeft, door iets schuin geplaatste ruimten een speelse indeling, die bestaat uit een grote en een kleine slaapkamer, badkamer met douche, open keuken, bergkast, en een ruim terras-balkon.
Het 'ruim' van de ark (kelderruimte, d.w.z. de betonnen bak) is goed toegankelijk, kurkdroog, en 137 cm hoog - en waar vloerbalken zitten 117 cm hoog. Daarmee vormt hij een enorm grote bergruimte onderin de hele ark.
Indien gewenst is hier met een relatief kleine verbouwing extra slaapruimte voor kinderen en/of logés te maken. Het 'ruim' kan d.m.v. een extra trapje gemakkelijk en veilig bereikbaar gemaakt worden, dit is goed te realiseren op de plek van de huidige eethoek.

De ark ligt in eigen water, en is daarmee gevrijwaard van provinciale huurkosten.
Hij verkeert in optimale staat van onderhoud. De beschoeiing is deze winter vernieuwd in duurzaam en bestendig bankirai-hardhout.
Op de wal staat een schuur, ook in prima conditie, gefundeerd op palen van recycle kunststof. Het dak hiervan is recent vernieuwd.
De ligging van de ark is bijzonder. Het eigen perceel meet in totaal 395 m2 (kadastraal Oudega nr 1944 (65 m2) & nr 1945 (330 m2) en grenst aan Camping It Wiid. Van de camping heb je geen enkele last, omdat de meer actieve en daarmee soms wat luidruchtiger activiteiten op ruime afstand plaatsvinden (zwembad, speelplaatsen). Voor kinderen zijn die speelplaatsen en het zwembad juist fijn. Campingwinkel en zwembad bevinden zich op loopafstand (1500 m).
Een ligplaats voor uw boot, met vergunning, bevindt zich direct bij de ark.
Zoals gezegd heeft de ark een parkeerplek in eigendom op het campingterrein en is daarmee optimaal per auto bereikbaar (jaarlijkse leges voor gebruik van de weg € 95). Buiten de camping om is er bereikbaarheid via een voet/fietspad. De ark zelf is goed rolstoel-toegankelijk.

Coördinaten voor Google Maps 53.123524, 5.943372


Deze woonark wordt aangeboden middels een DEELDIENST. Voor meer informatie over deze recreatie woonark verwijzen wij u door naar de eigenaar. Contactgegevens van de eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste B.V.

Hoogveste B.V. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 390.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Woonboot Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Kenmerken Waterwoning Bouwjaar 1997 Bouwvorm Bestaande bouw Recreatiewoning Ja Indeling Woonoppervlakte 63 m² Perceeloppervlakte 395 m² Gebouwgebonden buitenruimte 12 m² Overige inpandige ruimte 60 m² Externe bergruimte 9 m² Inhoud 220 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag en een kelder Buitenruimte Tuin Voortuin, zijtuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats, geen garage Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Recreatie woonark Huidige bestemming Recreatie woonark Voorzieningen Voorzieningen Airconditioning, rookkanaal Kadastrale gegevens Gemeente Oudega Sectie E Perceelnummer 1945 Oppervlakte 330 m² Kadastrale gegevens Gemeente Oudega Sectie E Perceelnummer 1944 Oppervlakte 65 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.