Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Oirschotsedijk 4 in Haghorst 5089 NA

Oirschotsedijk 4

5089 NA Haghorst
Vraagprijs € 115.000,- k.k.

Omschrijving

Camping De Ontginner met eventueel extra gronden en ook extra gebouwen erbij te koop: terreingrootte van 6000 tot 12000m2 met veel mogelijkheden bij agrarische bestemming voor recreatie B&B’s camping agrotoerisme

BOERDERIJCAMPING MET EXTRA HOBBY-/RECREATIEGROND ; MET MAXIMAAL 20 KAMPEERPLAATSEN EN DIVERSE GEBOUWEN. FLEXIBEL TERREINOPPERVLAK: van minimaal 5000/6000m2 tot maximaal...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Camping De Ontginner met eventueel extra gronden en ook extra gebouwen erbij te koop: terreingrootte van 6000 tot 12000m2 met veel mogelijkheden bij agrarische bestemming voor recreatie B&B’s camping agrotoerisme

BOERDERIJCAMPING MET EXTRA HOBBY-/RECREATIEGROND ; MET MAXIMAAL 20 KAMPEERPLAATSEN EN DIVERSE GEBOUWEN. FLEXIBEL TERREINOPPERVLAK: van minimaal 5000/6000m2 tot maximaal ca 12000m2, EN ZONDER OF MET GEBOUWEN!
DIVERSE RECREATIEWONINGEN OP WIELEN TER PLAATSE OOK TE KOOP EN AANWEZIG, maar ze staan vooral buiten het te koop staande deel van de camping.
Gelegen achter een VOORMALIGE ONTGINNNINGSBOERDERIJ ligt Camping De Ontginner die beheert wordt door Stichting N.A.R. De boerderij ligt als laatste bedrijf aan de rand van het buitengebied van Haghorst: in Brabant, De Kempen tussen Hilvarenbeek en Oirschot in.

CAMPING DE ONTGINNER IS OOK IN DELEN TE KOOP SAMEN MET(of ook zonder) DE HOBBYGROND TOT IN TOTAAL CA 12000 m2 Er is geen permanente bewoning toegestaan; semipermanent verblijf is wel toegestaan (jaarlijks van 15-3 tot 1-11).
Dagtoeristische en boerenterras mogelijkheden en de 3 ter plaatse mogelijke B&B’s mogen wel gedurende hele jaar geëxploiteerd worden.

DE HOBBYGROND(6000m2) IS ZOWEL APART TE KOOP, ALS SAMEN MET (een deel van) DE CAMPING/ WOONWAGENS/STALLEN/GEBOUWEN/DIERENVERBLIJVEN( tot max. ca 12000 m2:
EEN RECREATIEF BRUIKBAAR EN OOK AAN GASTEN VERHUURBAAR GEHEEL!!

OOK PERFECT GESCHIKT ALS STUK NATUUR VOOR UZELF OF SAMEN MET ANDEREN
TREFWOORDEN: voedselbos; jarenlang alleen natuurlijk bemest; 20 jaar geen gif; tussen de velden; vrij uitzicht; grote bosgebieden vlakbij; zeer gevarieerd en rijk biotoop; agrarische (en ook agrotoeristische) bestemming; met camping tot 25 eenheden; houtwallen; weilanden; vijver; veel fruitbomen, ook hoogstam; goed omheind; veel vergunningen voor allerlei landbouw- en huisdieren; verplaatsbare schuilhutten; rijke flora en fauna; nu of later nog meer bij te kopen.

Er zijn ook mogelijkheden voor groepen om samen grond en/of camping(delen) te kopen;
OOK ZIJN ER VIA STICHTING N,A.R. crowdfundingmogelijkheden voor aankopen;
KIJK VOOR DE VOORNAAMSTE PRIJZEN VAN APART OF SAMEN TE KOOP STAANDE DELEN OP DE ONTGINNERSITE EN IN DEZE ADVERTENTIE OP FUNDA!
MEER PRIJZEN VOOR ANDERE MOGELIJKHEDEN OF VERDELINGEN: ALLEEN TER PLAATSE in overleg bij bezichtigingen met Ton bij DE ONTGINNER/N.A.R.
Kijk voor verdere info en prijzen IN DEZE ADVERTENTIE of op de site van De Ontginner; WWW.DEONTGINNER.NL en bel daarna pas Ton: 0621220034

De eigenaren Ton en Ine zelf komen ook ter plaatse op het terrein wonen in een mantelzorgwoning naast de te koop staande delen: Ze willen daar via Stichting N.A.R. zelf ook nog een vijftal kampeerplaatsen blijven gebruiken voor NARREN, FAMILIE, VRIENDEN EN KENNISSEN. Ze zijn met pensioen en blijven er ook hun hobby's uitoefenen.

HET TERREIN LIGT IN HAGHORST, in het buitengebied en vlakbij bosgebied, ca 20 km van/over de Nederlandse grens bij tussen Hilvarenbeek en Poppel
BEZICHTIGING, VERDERE VOORWAARDEN, (ON-)MOGELIJKHEDENEN PRIJSOVERLEG ALLEEN OP AFSPRAAK EN ALLEEN TER PLAATSE BIJ DE ONTGINNER. Kijk voor eerste verdere info ook op: WWW.DEONTGINNER.NL of bel Ton: 0031621220034


PRIJZEN:

BASIS-CAMPINGOVERNAME € 115.000 KK; HIERBIJ:
-15 kampeerplaatsen + doorberekening water stroom gas wifi
-Afhang langs pad aan grote stal voor opslag
-N.A.R.huiskamer, terrasje en toiletgroep met ondergrond
-Parkeerterrein 1/3 deel mandelig met Ton Ine Rein Bram N.A.R.
-Camping De Ontginner tot versmalling + voorstuk N.A.R.: 3500 m2
-Erfdienstbaarheid toegangsweg bij nr 4 voor camping
-Voortzetten erfdienstbaarheid voor leidingen t.b.v. hal erachter
-Erfdienstbaarheid toegang mantelzorgwoning met 5 campingplaatsen

PERCEEL HOBBYGROND/ LANDBOUWGROND VAN CA 6000M2 GROTENDEELS OMHEIND EN MET VOLWASSEN AANPLANT,
TE KOOP met/zonder mandelige toegang met heraspoort: € 50.000 KK
OFWEL 7500M2 MET 3 KAMPEERPLAATSEN ERBIJ: € 75.000 KK

STAL BIJ INGANG OP CA 500 m2 APART TE KOOP VOOR € 50.000 KK

EXTRA GEBOUW: HET MET RODE DAKPANNEN GEDEKTE DEEL MET AFHANG ACHTERZIJDE VAN DE GROTE STAL ACHTER DE BOERDERIJ DAT VERKOPERS NOG TOT 10 JAAR LANG WILLEN BLIJVEN GEBRUIKEN VOOR HUN HOBBY’S EN MATERIALENOPSLAG: alleen te koop samen hele camping vanaf 40.000 bij nog 10 jarig gebruik:

TOTAALPRIJS BASISCAMPING MET PERCEEL HOBBYGROND ERBIJ MET DAARBIJ DE 3 EXTRA CAMPINGPLAATSEN EN HET TUSSENSTUK GROND: € 180.000 : DAT IS DE PRIJS ZONDER DE EXTRA TE KOOP STAANDE GEBOUWEN!
In goed overleg kan zowel MEER als MINDER worden gekocht!

AANVAARDING IN GOED OVERLEG VANAF NOVEMBER.


Deze advertentie wordt aangeboden middels een DEELDIENST. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de eigenaar. Contactgegevens van de eigenaar kunt u telefonisch of per mail aanvragen bij Hoogveste B.V.

Hoogveste B.V. is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 115.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Recreatiewoning Ja Indeling Perceeloppervlakte 12000 m² Kadasteroppervlakte 12000 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hilvarenbeek Sectie N Perceelnummer 1667 Oppervlakte 5855 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hilvarenbeek Sectie N Perceelnummer 1669 Oppervlakte 6145 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring