Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Helmondseweg 111 in Deurne 5751 PH

Helmondseweg 111

5751 PH Deurne
Koopsom € 22.900,- v.o.n. Huurprijs € 155,- p.m.

Omschrijving

Boxcomplex Deurne - Helmondseweg 111 te Deurne
 
Bent u op zoek naar bedrijfsruimte, opslagruimte of hobbyruimte? Boxcomplex Deurne biedt u dé ideale oplossing! Op toplocatie in Deurne realiseert Boxcomplex 54 multifunctionele garageboxen, die aan alle moderne eisen voldoen. De...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Boxcomplex Deurne - Helmondseweg 111 te Deurne
 
Bent u op zoek naar bedrijfsruimte, opslagruimte of hobbyruimte? Boxcomplex Deurne biedt u dé ideale oplossing! Op toplocatie in Deurne realiseert Boxcomplex 54 multifunctionele garageboxen, die aan alle moderne eisen voldoen. De units variëren van 18 tot 36 m2 en zijn zeer aantrekkelijk geprijsd! U huurt al een garagebox vanaf € 155,- per maand en koopt deze vanaf € 22.900,- v.o.n. (exclusief BTW).
 
De multifunctionele bedrijfsunits van Boxcomplex worden opgeleverd als complete bedrijfsruimte. Ze zijn standaard voorzien van stroom en verlichting en hebben een eigen brievenbus en postadres. Het afgesloten terrein is 24/7 toegankelijk en beveiligd met hoog hekwerk en camera’s. Op het terrein is een sanitaire ruimte met dames en herentoilet en waterpunt aanwezig. 
 
MULTIFUNCTIONEEL
De units zijn te gebruiken voor verscheidene doeleinden: voor het opslaan van uw voorraad bijvoorbeeld, als bedrijfs- en werkruimte voor uw onderneming, het veilig stallen van een oldtimer, als opslagruimte voor uw webshop, als ruimte om in te klussen of hobbyen of gewoon omdat u thuis weinig ruimte heeft.
 
Voor een korte rondleiding over één van de complexen, kunt u de filmpresentatie bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=J9aGaEO_sAs.
 
Een overzicht van de beschikbare boxtypes en actuele beschikbaarheid van Boxcomplex Deurne is altijd terug te vinden via de website van Boxcomplex.
 
 
 
 
 
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 22.900,- vrij op naam Huurprijs € 155,- per maand Waarborgsom € 465,- Aanvaarding In overleg Servicekosten € 13,00 Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Perceeloppervlakte 8173 m² Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Deurne Sectie B Perceelnummer 2661 Oppervlakte 8173 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.